Infraestructures

Infraestructures ferroviàries

Especialistes en el disseny conceptual, de detall, auditories i inspeccions de instal·lacions electromecàniques, de control i comunicacions en:

  • Estacions de Metro, Alta velocitat, Tramvia, Curta distància, etc.

  • Túnels ferroviaris

  • Cotxeres i tallers

three black escalators inside red and black room
three black escalators inside red and black room
Carreteres

BALART disenya tot tipus de sistemes electromecànics de la infraestructura: Sistemes de MT i BT, enllumenat, terres, Protecció Contra Incendis, Detecció, Drenatge, Sistemes de ventilació de túnel, Enllumenat, CCTV, Control d'intrusió, control d'accesos, control de gàlib, megafonia,SCADA, ITS (Intelligent Transport System), sistemes de ràdio, tetra, sistemes de senyalització variable, radar, detecció de contaminants, fibra òptica, wifi, instal·lacions en centres de control i sales tècniques de la insfraestructura, etc.

aerial view of road
aerial view of road
Estacions d'autobusos i altres espais singulars

L'equip humà de Balart compta amb àmplia experiència en el disseny d'estacions d'autobusos així com Ports i altres espais urbans singulars com poden ser places, grans atris, etc.

person standing in transportation vehicle
person standing in transportation vehicle
Per què triar-nos?

Confia en nosaltres. Estem aquí per ajudar-te a assegurar l'èxit dels teus projectes i garantir la seva conformitat i seguretat en tot moment.

Experiència i Professionalisme: Disponsem d'un equip d'enginyers altament qualificats i experimentats en certificacions i legalitzacions.

Compromís amb la Qualitat: Ens esforcem per garantir que tots els nostres projectes compleixin amb els estàndards de qualitat més exigents i les normatives vigents.

Assessorament Personalitzat: Oferim un assessorament personalitzat i adaptat a les necessitats específiques de cada client, assegurant-nos que tots els seus requisits es compleixin amb èxit.

person shaking hands
person shaking hands