black click pen on white paper

Certificació / Legalització

Els nostres serveis

Com a enginyers compromesos amb la qualitat i la seguretat dels projectes que gestionem, oferim serveis especialitzats en certificacions i legalitzacions. Entenem la importància crítica de garantir que els projectes compleixin amb les normatives i regulacions pertinents, així com amb els estàndards de qualitat més elevats.

Certificació de Conformitat: Ens assegurem que els projectes compleixin amb les normatives locals, nacionals i internacionals aplicables. Aquesta certificació és fonamental per a garantir que els projectes compleixin amb els requisits legals i de seguretat establerts.

Legalització de Projectes: Gestionem tot el procés de legalització dels projectes, des de la preparació de la documentació necessària fins a la tramitació de les autoritzacions i l'obtenció dels permisos pertinents. Treballem en estreta col·laboració amb les autoritats competents per assegurar-nos que tots els tràmits es compleixin amb èxit.

woman in blue long sleeve shirt using macbook pro
woman in blue long sleeve shirt using macbook pro
Per què triar-nos?

Confia en nosaltres per a les teves necessitats de certificació i legalització. Estem aquí per ajudar-te a assegurar l'èxit dels teus projectes i garantir la seva conformitat i seguretat en tot moment.

Experiència i Professionalisme: Disponsem d'un equip d'enginyers altament qualificats i experimentats en certificacions i legalitzacions.

Compromís amb la Qualitat: Ens esforcem per garantir que tots els nostres projectes compleixin amb els estàndards de qualitat més exigents i les normatives vigents.

Assessorament Personalitzat: Oferim un assessorament personalitzat i adaptat a les necessitats específiques de cada client, assegurant-nos que tots els seus requisits es compleixin amb èxit.

black smartphone near person
black smartphone near person